Creatieve campagnes

Campagneconcept

Om de aandacht te trekken met je boodschap, heeft een campagne een creatieve paraplu nodig. Dit creƫert herkenning, onderscheidend vermogen en benadrukt de proposities van je product of dienst. Een campagne-concept is tactisch en doelgericht. Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een sterk campagne-concept, inclusief een creatieve rationale, een schetsuitwerking van hoe het concept tot uiting komt en enkele creatieve uitwerking in middelen om het idee te illustreren.

Campagne-aanpak

Voordat je een campagne ontwikkelt, is een sterk gefundeerde campagne-aanpak het startpunt. Wij kunnen je helpen met een strategie om optimale resultaten uit uw campagne te halen. De campagnestrategie komt voort uit een briefingsgesprek, waarin we je beoogde doelen bespreken en diverse invalshoeken voorleggen. Wij vatten de campagnestrategie samen in een presentatie, waarin de boodschap met behulp van een campagne-model is uitgewerkt.

Media- en middelenadvies

Een campagne bestaat uit verschillende middelen, verspreid via verschillende kanalen. Maar met welke middelen behaal je het meeste effect? Welke kanalen sluiten het best aan bij je boodschap, de doelgroep en aard van de campagne? Wij ontwikkelen graag een media- en middelen advies, zodat je vooraf een helder beeld hebt van de onderdelen waaruit een effectieve campagne kan bestaan. Het media-middelenadvies wordt in presentatievorm uitgewerkt.

Bekijk ons werk