Impactvolle designs

Logo

Een logo is de basis van de identiteit van een bedrijf of product. Wij ontwikkelen logo’s op basis van de merkwaarden, de drijfveren en de “why”. We starten met een uitgebreid briefingsgesprek, zodat we goed weten waar jouw product, dienst of bedrijf voor staat. Zo maken we een ontwerp met sterke fundering. Wij presenteren meerdere voorstellen, inclusief een advies voor het gebruik van het logo en eventuele variaties. Als je een keuze hebt gemaakt, ontvang je van ons een logo-kit met het logo in alle gebruikelijke formaten.

Brand guidelines

Een brand guideline helpt om consistent vanuit een merk te communiceren. De verkorte brand guideline bestaat uit de volgende onderdelen en kan in een later stadium uitgebreid worden:

  1. Logo gebruik– logo versies – beschermd gebied rond het logo – plaatsing links, recht of gecentreerd – Minimale grootte – Gebruik beeldmerk
  2. Kleurgebruik– Pantone, CMYK en RGB vertaling van de standaard kleuren
  3. Typografie– Kort overzicht huisstijl lettertype(n) (opsomming van gebruikte fonts)
  4. Huisstijl/Gebruiksdrukwerk– briefpapier – visitekaartje – e-mail signature – C5 envelop

Uitgebreide brand guideline bevat daarnaast de volgende onderdelen en kan naar wens verder uitgebreid worden:

  1. Communicatie– Powerpoint – E-mail signature – Word template
  2. Marketing materialen –Advertentie/poster/abri – grid voor brochures en flyers
  3. Stijl-elementen en fotografie –Handleiding voor een specifieke stijl van fotografie, uitgewerkt in een moodboard (exclusief afkoop beelden) – overige design en stijl elementen die het merk kenmerken

Communicatie­middelen

Wat is het juiste communicatiemiddel om jouw boodschap over te brengen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee. Wij ontwerpen en produceren een breed scala aan communicatiemiddelen, of het nu gaat om een brochure of direct mail, een video of outdoor uitingen, een website of aankleding van een beursstand: wij zorgen voor een doelgerichte uiting die communicatief goed in elkaar steekt met een eigentijdse en professionele uitstraling.

Bekijk ons werk