Design

Bij vandenbusken ontwerpen we impactvolle designs die indruk maken op de doelgroep, die voor je spreken en de boodschap overbrengen. Door ons te verdiepen in de doelgroep, de behoeften, de drijfveren en deze aspecten samen te brengen, creëren we unieke en impactvolle designs die écht werken.

LOGO

Een logo is de basis van de visuele identiteit van een bedrijf of product. Wij ontwikkelen logo’s op basis van de merkwaarden, drijfveren en de zogenoemde “why”. We starten met een uitgebreid briefingsgesprek, zodat we goed begrijpen waar jouw product, dienst of bedrijf voor staat. Zo maken we een ontwerp met een sterke fundering. Wij presenteren meerdere voorstellen, inclusief een advies voor het gebruik van het logo en eventuele variaties. Als je een keuze hebt gemaakt, ontvang je van ons een logo-kit met het logo in alle gebruikelijke formaten.

BRAND GUIDELINES

Een brand guideline helpt om consistent vanuit een merk te communiceren. De verkorte brand guideline bestaat uit de volgende onderdelen en kan in een later stadium uitgebreid worden:

  1. Logo gebruik: logo versies – beschermd gebied rond het logo – plaatsing links, recht of gecentreerd – minimale grootte – gebruik beeldmerk
  2. Kleurgebruik: Pantone, CMYK en RGB vertaling van de standaard kleuren
  3. Typografie: kort overzicht huisstijl – lettertype(n) (opsomming van gebruikte fonts)
  4. Huisstijl/Gebruiksdrukwerk: briefpapier – visitekaartje – e-mail signature – C5 envelop

Uitgebreide brand guideline bevat daarnaast de volgende onderdelen en kan naar wens verder uitgebreid worden:

  1. Communicatie: Powerpoint – E-mail signature – Word template
  2. Marketing materialen:Advertentie/poster/abri – grid voor brochures en flyers
  3. Stijl-elementen en fotografie: Handleiding voor een specifieke stijl van fotografie, uitgewerkt in een moodboard (exclusief afkoop beelden) – overige design en stijl-elementen die het merk kenmerken

KIES HET JUISTE COMMUNICATIEMIDDEL

Wat is het juiste communicatiemiddel om jouw boodschap over te brengen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee. Wij ontwerpen en produceren een breed scala aan communicatiemiddelen, of het nu gaat om een brochure, direct mail, video, outdoor uitingen, een website of uitingen op social media: wij zorgen voor een doelgerichte uiting die communicatief goed in elkaar steekt met een eigentijdse en onderscheidende uitstraling.

DESIGN LATEN MAKEN OP BASIS VAN IETS OF NIETS?

Natuurlijk kunnen wij mooie designs maken op basis van een bestaande huisstijl of bijvoorbeeld een bestaande brochure. We kunnen de huidige situatie als uitgangspunt nemen. Maar, waar we bij vandenbusken heel goed in zijn, is om onze creatieve breinen erop los te laten en de boodschap op een nieuwe, frisse een aansprekende manier over te brengen. Durf je het aan!? Daag ons dan uit!

MEER INFORMATIE OVER HET ONTWERPEN VAN IMPACTVOLLE DESIGNS VOOR JOUW ORGANISATIE

Wil jij jouw bedrijf of product op een onderscheidende manier presenteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

Impactvolle designs creëren die jouw doelgroep écht raken; voor minder doen we het niet.

BEKIJK ONS WERK