Digital design & development

Website

Wij ontwerpen websites op basis van een merkidentiteit, concept en brand guideline. We combineren eigentijds design met slimme functionaliteiten. Wij leveren een website op met een CMS, zodat je de content zelf kunt wijzigingen of toevoegen. Een standaard website bestaat uit zo’n 10 pagina’s: een homepage, productpagina’s, artikelpagina’s, nieuwspagina, contactformulier en integratie van Google Maps, Google Analytics en social sharing. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de website goed meetbaar is en dat de doelen vooraf duidelijk afgestemd zijn. Wij bieden zowel standaard oplossingen aan als custom made websites, die helemaal zijn afgestemd op specifieke wensen.

Banners (HTML5/Video/­interactief)

Met een online display campagne kun je ervoor zorgen dat je opvalt. Wij helpen je graag met een opvallende display-uiting, waarin we trouw blijven aan de identiteit van jouw merk. Wij verzorgen het hele traject, van een passend en doelgericht ontwerp tot de technische realisatie hiervan. Van statische banner tot html5, video of interactieve banner, alles is mogelijk.

EDM

Heb je hulp nodig met het ontwerp en de opmaak van een digitale mailing? Wij helpen u graag. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, zetten we deze om naar HTML en voeren we een test uit in meest voorkomende mailclients. Je kunt de EDM vervolgens via een eigen systeem verzenden of dit bij ons uit handen geven.

Tailor made solutions

Heeft je bedrijf een hele specifieke wens voor een bepaalde digitale toepassing? Wij zijn je ook graag van dienst zijn in het ontwikkelen van digital tailormade solutions. Afhankelijk van de wensen adviseren wij in de beste oplossing. Wij verzorgen de gehele digitale architectuur en technische realisatie, waardoor we een oplossing leveren die precies aan je wensen voldoet. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk ons werk