Digital & development

Bij vandenbusken ontwikkelen we websites die in het oog springen, de doelgroep raken en gemaakt zijn op basis van de laatste technieken. Ook creëren we online displaycampagnes, banners en digitale mailings en nieuwsbrieven; eigenlijk alles wat ervoor zorgt dat jouw doelgroep razend enthousiast wordt van je merk. Jouw website op laten zetten door creatieve communicatie-experts zodat jij een verpletterende indruk maakt? Laat dat maar aan ons over!

WEBSITE ONTWERP

Wij ontwerpen websites op basis van een merkidentiteit, concept en brand guidelines. We combineren eigentijds design met slimme functionaliteiten en leveren een website op met een gebruiksvriendelijk CMS (bijvoorbeeld WordPress), zodat je content eenvoudig zelf kunt wijzigingen of toevoegen. Een standaard website bestaat uit zo’n 10 pagina’s. Een homepage, productpagina’s, artikelpagina’s, een nieuwspagina, contactformulier en integratie van Google Maps, Google Analytics en social sharing. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de website goed meetbaar is en dat de doelen vooraf duidelijk zijn afgestemd. Wij bieden zowel standaardoplossingen als custom made websites aan, die volledig zijn afgestemd op specifieke wensen.

BANNERS (HTML5/VIDEO/GIF/­INTERACTIEF) LATEN MAKEN

Met een online displaycampagne kun je ervoor zorgen dat je opvalt. Wij helpen je graag met een opvallende displayuiting, waarin we trouw blijven aan de identiteit van jouw merk. Wij verzorgen het hele traject, van een passend en doelgericht ontwerp tot de technische realisatie hiervan. Van statische banner tot html5, video, GIF of interactieve banner, alles is mogelijk.

EDM

Wij helpen je graag digitale mailings of nieuwsbrieven te maken die aansluiten op de verwachting van de doelgroep en die effectief zijn. Het doel dat je nastreeft kan natuurlijk voor elke mailing, doelgroep of per nieuwsbrief verschillen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrief past bij het doel. Als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, zetten we deze om naar HTML en voeren we een test uit in meest voorkomende mailclients. Je kunt de EDM vervolgens via een eigen systeem verzenden of dit aan ons uitbesteden.

TAILOR MADE SOLUTIONS

Heeft je bedrijf een hele specifieke wens voor een bepaalde digitale toepassing? Wij zijn je ook graag van dienst bij het ontwikkelen van digital tailormade solutions en tools. Afhankelijk van de wensen adviseren wij in de beste oplossing. De gehele digitale architectuur en technische realisatie wordt dan door ons verzorgd, zodat we een oplossing kunnen leveren die precies aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk laten we je graag de mogelijkheden zien aan de hand van voorbeelden, of op basis van een specifieke vraag. Wij houden van een uitdaging!

MEER INFORMATIE OVER DIGITAL DESIGN & DEVELOPMENT

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor digital design & development? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Naast digital design leveren wij ook creatief maatwerk. Creatieve concepten die je onderscheiden van de concurrent en waarmee je herkenbaarheid creëert. Ook voor branding en corporate positionering ben je bij vandenbusken aan het juiste adres. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We vertellen je graag meer over onze projecten!

BEKIJK ONS WERK