Doelgerichte online marketing

Content creatie

De gemiddelde Nederlander is gemiddeld 14 uur online. Jongeren zelfs wel 19,2 uur per week. Sterke content is dus enorm waardevol voor de positie van je bedrijf en merk. Met kwalitatief goede content betrek je je (potentiële) klanten bij de je merk en creëer je een beleving. Authentiek communiceren van het hart van je merk is hierbij essentieel. Wij ondersteunen bedrijven met het creëren van content. Van het bepalen van de tone of voice en copywriting tot het ontwikkelen van passend beeld en video, wij faciliteren in het gehele proces van visuele en tekstuele content. Ook de plaatsing van deze content kunnen wij geheel voor je verzorgen.

SEO

Beter gevonden worden in de organische resultaten van Google? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Op basis van je doelstellingen, bepalen wij samen met jou de SEO strategie (blog, shop, whitepapers etc.), focus keywords voor de pagina’s van uw website, de navigatiestructuur en de landingspages. Vervolgens analyseren we je website op SEO-vriendelijkheid. Je ontvangt van ons een advies over wat er aangepast dient te worden voor optimale SEO-vriendelijkheid van je website. Dit advies bevat het (her)schrijven van content, technische verbeteringen en verbeteringen aan de navigatiestructuur (indien bestaande website).

SEA

Wil je verzekerd zijn van een toppositie op de resultaatpagina’s van Google? Dan helpen we je graag met het opzetten en beheren van een Google Adwords account. We beginnen met het afstemmen van je doelstellingen en geven advies voor een budget om je doelstellingen te behalen. Ook kunnen wij je helpen met copywriting van de advertenties, het inrichten van het account en het bepalen van de biedstrategie. We zitten bovenop je resultaten en maandelijks ontvang je een duidelijke rapportage met inzichten en verbeterpunten van ons.

Google Analytics

Met Google Analytics heb je inzicht in het aantal bezoekers van jouw website. Met diepere analyses, krijg je waardevolle inzichten in het pad dat een bezoeker aflegt tot ze je product kopen of een andere handeling doen. Geen tijd of kennis van Google Analytics? Wij kunnen je Google Analytics account monitoren en analyseren en je maandelijks van een duidelijke presentatie met resultaten voorzien.

Bekijk ons werk