Online marketing

Een doordacht online marketingcampagne is krachtig. Wil je jouw merk online op de kaart zetten zodat je beter zichtbaar bent en een groter publiek bereikt? Bij vandenbusken behoort het tot één van onze specialiteiten. Beter worden opgepikt door zoekmachines zodat je meer organisch verkeer creëert? Wij regelen het. Door middel van Google Ads meer mensen aantrekken en met een Google Analytics account je bezoekers analyseren? Wij houden ons er graag mee bezig. Jouw bereik en zichtbaarheid vergroten, bij vandenbusken worden we er razend enthousiast van!

CONTENT CREATIE

Sterke online content is enorm waardevol voor de positie van je bedrijf en merk. Met kwalitatief goede content betrek je jouw (potentiële) klanten bij je merk en creëer je een beleving. Authentiek communiceren vanuit het hart van je merk is hierbij essentieel. Wij ondersteunen bedrijven met het creëren van content. Van het bepalen van de tone of voice en copywriting tot het ontwikkelen van passend beeld- en videomateriaal; wij faciliteren in het gehele proces van visuele en tekstuele content. Daarnaast kunnen wij ook de plaatsing van deze content geheel voor je verzorgen. Zet met een doelgerichte online marketing strategie jouw sociale kanalen op de juiste manier in en ervaar de kracht van online media.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATIONS)

Beter gevonden worden in de organische resultaten van Google? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Op basis van je doelstellingen, bepalen wij samen met jou de SEO strategie (blog, shop, whitepapers etc.), focus keywords voor de pagina’s van je website, de navigatiestructuur en de landingspages. Vervolgens analyseren we je website op SEO-vriendelijkheid. Je ontvangt van ons een advies over wat er aangepast dient te worden voor optimale SEO-vriendelijkheid van je website. Dit advies bevat het (her)schrijven van content, technische verbeteringen en verbeteringen aan de navigatiestructuur (indien het om een bestaande website gaat).

SEA (SEARCH ENGINE ADVERTISING)

Wil je verzekerd zijn van een toppositie op de resultaatpagina’s van Google? Dan helpen we je graag met het opzetten en beheren van een Google Ads account. We beginnen met het afstemmen van je doelstellingen en geven advies voor een budget om deze doelstellingen te behalen. Ook kunnen we je helpen met het schrijven van de advertenties, bepalen van relevante zoekwoorden, het inrichten van het account en bepalen van de biedstrategie. We zitten bovenop je resultaten en maandelijks ontvang je een duidelijke rapportage met inzichten en verbeterpunten van ons.

GOOGLE ANALYTICS

Met Google Analytics heb je inzicht in het aantal bezoekers van jouw website. Met diepere analyses krijg je waardevolle inzichten in het pad dat een bezoeker aflegt tot ze een product kopen of andere handeling uitvoeren (Customer Journey). Geen tijd of kennis van Google Analytics? Wij kunnen je Google Analytics account monitoren en analyseren en je maandelijks van een duidelijke presentatie met resultaten voorzien.

MEER INFORMATIE OVER DOELGERICHTE ONLINE MARKETING

Zou je graag jouw online marketingstrategie op orde brengen, zodat je jouw naamsbekendheid kunt vergroten en doelgroep kunt bereiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zetten onze creatieve denktank graag voor jou in gang.

Doelgerichte online marketing is krachtig. Laat ons het voor jou inzetten.

BEKIJK ONS WERK