Effectieve Social Media

Social plan/­community management

Om je social media kanalen optimaal te benutten, is het belangrijk te starten met een doelgerichte strategie. vandenbusken kan helpen met het bepalen van een strategie om de social community van uw organisatie te vergroten, te activeren en te binden. We adviseren in de social media kanalen die jouw organisatie het best in kan zetten. Daarnaast geven we advies over welke content je gebruikt per kanaal. We helpen je inzicht te krijgen in de social thema’s die respons genereren onder de doelgroep. Je ontvangt van ons een strategie inclusief het raamwerk voor een contentkalender, die jouw organisatie als leidraad kan gebruiken voor alle social media uitingen.

Social media content creatie

Wij kunnen social media accounts ook volledig in beheer nemen en volgens vaste afspraken content voor jouw social kanaal creëren. We bedenken creatieve inhakers en brengen de boodschap waar u de focus op heeft, op krachtige wijze aan de volgers. Wij creëren beeld, video en tekst voor de posts en zorgen voor plaatsing, sponsoring, monitoring en evaluatie.

Social media campagnes

Wij verzorgen het gehele proces van een creatieve social media campagne: we beginnen met het bepalen de strategie en het juiste budget en kanaal, tot creatie van de uiting en monitoring en evaluatie van de campagne. We bereiken jouw doelgroep door op een slimme manier gebruik te maken van beschikbare data en de targetingmogelijkheden op de verschillende social mediakanalen.

Social listening

Ben je benieuwd hoe er over je merk gesproken wordt op social media? Dan kunnen wij het social media landschap doorlopend voor je monitoren op een gewenst gebied. Wij houden in de gaten hoe er over de producten of diensten, organisatie en de branche waarin jouw organisatie actief is, wordt gesproken op social media. Ontdek relevante informatie over jouw product, organisatie, klanten, concurrentie en de markt. Wij geven je pro-actief advies en inzichten die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Bekijk ons werk