Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van consumenten en bedrijven. Dé plek waar je gesegmenteerde doelgroepen direct kan bereiken met verschillende boodschappen. Maar maak je wel effectief gebruik van social media? Als bedrijf kun je er zoveel uithalen!

SOCIAL PLAN/­COMMUNITY MANAGEMENT

Jouw social media kanalen optimaal benutten? Het begint met een doelgerichte strategie. vandenbusken kan helpen met het bepalen van een strategie om de social community van jouw organisatie te vergroten, activeren en binden. We adviseren welke social media kanalen jouw organisatie het best in kan zetten. Natuurlijk op Facebook en Instagram, maar ook op LinkedIn, YouTube, Pinterest en Snapchat. Daarnaast geven we advies over welke content je gebruikt per kanaal. Zo helpen we je inzicht te krijgen in de sociale thema’s die respons genereren onder de doelgroep. Je ontvangt van ons een strategie inclusief het raamwerk voor een contentkalender, die jouw organisatie als leidraad kan gebruiken voor alle social media uitingen.

SOCIAL MEDIA CONTENT CREATIE

Wij kunnen jouw social media accounts ook volledig in beheer nemen en volgens vaste afspraken content voor jouw social kanalen creëren. We bedenken creatieve inhakers en brengen de boodschap – waar jij de focus op hebt – op krachtige wijze over aan de volgers. Wij ontwikkelen beeld, video en tekst voor de posts en zorgen voor plaatsing, sponsoring, monitoring en evaluatie.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Bij vandenbusken verzorgen we het gehele proces van een creatieve social media campagne: we beginnen met het bepalen van de strategie en het juiste budget en kanaal. Hierna gaan we over tot het creëren van de uiting, monitoring en evaluatie van de campagne. We bereiken jouw doelgroep door op een slimme manier gebruik te maken van beschikbare data en de targetingmogelijkheden op de verschillende social mediakanalen.

Hierbij testen wij altijd de nieuwste innovaties op het gebied van social media. Denk aan: Instagram story quizes, Facebook Instant Experience, Facebook Carrousel ads en Snapchat Filters.

SOCIAL LISTENING

Ben je benieuwd hoe er over jouw merk gesproken wordt op social media? Dan kunnen wij het social media landschap op een gewenst gebied doorlopend voor je monitoren. Wij houden in de gaten hoe er over de producten of diensten, organisatie en de branche waarin jouw organisatie actief is, wordt gesproken op social media. Ontdek relevante informatie over jouw product, organisatie, klanten, concurrentie en de markt. Wij geven je pro-actief advies en inzichten die je direct kunt toepassen in de praktijk.

MEER INFORMATIE OVER EFFECTIEVE SOCIAL MEDIA

Zou jij graag willen weten wat we bij vandenbusken voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze aanpak en over hoe we jouw social media kanalen levendig kunnen maken én houden!

BEKIJK ONS WERK