Video & fotografie

Een treffende foto of een video die net even anders is dan anders; ze zijn waardevol omdat jij jezelf ermee kan onderscheiden van concurrenten. Heb jij beeldmateriaal nodig waarmee jij jouw merk neerzet en onder de aandacht brengt; wij filmen en maken (animatie)video’s en foto’s die blijven hangen.

VIDEO LATEN MAKEN

Wil je interessante video-content voor je website of social media creëren? Een evenement vastleggen? Heeft je organisatie behoefte aan een bedrijfsfilm?vandenbusken filmt op iedere gewenste locatie. We helpen je met het vaststellen van een storyboard en zorgen voor een passende montage die aansluit op je doelstellingen. De film die we maken zal precies passen bij de stijl van je bedrijf en zal de boodschap aan de doelgroep gericht overbrengen. We combineren het overbrengen van de boodschap met aansprekende beelden, duidelijke animaties of mooie effecten.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een video of bedrijfspresentatie.

ANIMATIEVIDEO/­EXPLANIMATION LATEN MAKEN

Met een animatievideo kun je ieder onderwerp, hoe ingewikkeld ook, op een eenvoudige en doeltreffende manier uitleggen. Op ons Vimeo-kanaal vind je een aantal voorbeelden. We beginnen met het opzetten van een storyboard door middel van een workshop op locatie. Daarna bepalen we de animatiestijl, verzorgen de copywriting en voice-over. Alle animaties die we ontwikkelen dienen hun doel. Het uitleggen van een product of dienst, informatie over een proces of een bedrijf. Wij maken in heldere animaties elke boodschap duidelijk.

FOTOGRAFIE

Heb je fotografie nodig voor je communicatie-uitingen? Aan de hand van jouw wensen, maken wij een passend voorstel. In de vorm van een moodboard werken we een stijl uit die perfect past bij jouw merk of bedrijf. Vervolgens doen wij zelf de fotografie of zorgen wij voor de juiste fotograaf voor de klus. Foto’s die in het oog springen en jouw doelgroep triggeren? Wij weten hoe je die creëert. Kijk ook eens bij onze voorbeelden en projecten!

MEER INFORMATIE OVER HET LATEN MAKEN VAN SCHERPE VIDEO’S EN FOTOGRAFIE

Beeldmateriaal ontwikkelen waarmee de boodschap binnenkomt? Bij vandenbusken worden we er razend enthousiast van! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen jou graag meer over de vele mogelijkheden.

Meteen een offerte aanvragen voor fotografie of het maken van een bedrijfsvideo of animatie.

BEKIJK ONS WERK