Campagnes

Je doelgroep wordt dagelijks overprikkeld met informatie. De mooiste merken, producten en diensten presenteren zichzelf op hun best via allerlei verschillende mediakanalen. Bij vandenbusken zorgen we ervoor dat je op de juiste manier opvalt en dat je er op een onderscheidende manier met kop en schouders boven uitsteekt! Wij brengen jouw doelgroep, merk en huidige campagnes in kaart en creëren op basis daarvan een media-en middelenadvies op maat. Zo ben jij volledig in staat effectieve campagnes te ontwikkelen die binnenkomen bij jouw doelgroep. Bij vandenbusken doen we het met liefde!

CAMPAGNECONCEPT

Om de aandacht te trekken met een boodschap heeft een campagne een creatieve paraplu nodig in communicatie. Dit creëert herkenning, onderscheidend vermogen en benadrukt de proposities van je product of dienst. Een campagne-concept is daarom tactisch en doelgericht. Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een sterk campagne-concept, inclusief een schetsuitwerking van hoe het concept tot uiting komt en enkele creatieve uitwerkingen en middelen om het idee te illustreren.

Om de aandacht te trekken met een boodschap heeft een campagne een creatieve paraplu nodig. Dit creëert herkenning, onderscheidend vermogen en benadrukt de proposities van je product of dienst. Een campagne-concept is daarom tactisch en doelgericht. Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een sterk campagne-concept, inclusief een schetsuitwerking van hoe het concept tot uiting komt en enkele creatieve uitwerkingen en middelen om het idee te illustreren.

CAMPAGNE-AANPAK

Voordat je een campagne ontwikkelt, is een sterk gefundeerde campagne-aanpak het startpunt. Wij kunnen je helpen met een strategie om optimale resultaten uit jouw campagne te halen. De campagnestrategie komt voort uit een briefingsgesprek, waarin we je beoogde doelen bespreken en diverse invalshoeken voorleggen. De campagnestrategie vatten wij vervolgens samen in een presentatie. Wel zo duidelijk!

MEDIA- EN MIDDELENADVIES

Een campagne bestaat uit verschillende middelen, verspreid via verschillende kanalen. Maar met welke middelen behaal je het meeste effect? Welke kanalen sluiten het best aan bij de boodschap, doelgroep en aard van de campagne? Wij ontwikkelen graag een media- en middelenadvies, zodat je vooraf een helder beeld hebt van de onderdelen waaruit een effectieve campagne kan bestaan. Het media-en middelenadvies wordt in presentatievorm uitgewerkt. Naast het geven van advies kunnen we je ook helpen om je kanalen en media in te richten en concreet vorm te geven. Bij vandenbusken houden we van een praktische en uitvoerbare insteek; geen ongrijpbare concepten maar heldere en concrete voorstellen waar je echt mee aan de slag kunt.

MEER INFORMATIE OVER CREATIEVE CAMPAGNES

Zou je graag meer weten over hoe we bij vandenbusken creatieve campagnes opzetten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en het creatieve proces.

Creatieve campagnes ontwikkelen waarmee je herkenning creëert en jezelf onderscheid van concurrenten? Laat dat maar aan ons over.

BEKIJK ONS WERK